Finansijska pomoć za malu privredu i preduzetnike

Bez autora
Jul 02 2014

U Novom Sadu promovisani novi nacionalni konkursi za dodelu bespovratne finasijske pomoći mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama, namenjeni unapređenju konkurentnosti privrede i ženskom preduzetništvu.U prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka uz prisustvo privrednika i medija, održana je prezentacija dva aktuelna konkursa Nacionalne agencije za regionalni razvoj koji se na prostoru Bačke sprovode u saradnji sa razvojnom agencijom.

Finansijska pomoć za malu privredu i preduzetnikeU Novom Sadu promovisani novi nacionalni konkursi za dodelu bespovratne finasijske pomoći mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama, namenjeni unapređenju konkurentnosti privrede i ženskom preduzetništvu.

U prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka uz prisustvo privrednika i medija, održana je prezentacija dva aktuelna konkursa Nacionalne agencije za regionalni razvoj koji se na prostoru Bačke sprovode u saradnji sa razvojnom agencijom.

Zainteresovani privrednici imali su mogućnost da se bliže upoznaju sa procedurom konkurisanja, potrebnom dokumentacijom i procedurama za dodelu sredstava.

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga otvoren do 18. jula 2014. godine. Kompletnu konkursnu dokumentaciju može se preuzeti preko sledećeg linka http://rda-backa.rs/konkurs.php

Drugi aktuelni Konkurs za za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava kao podrška ženskom preduzetništvu otvoren je do 11. jula 2014.godine.

Sva zainteresovana lica mogu se obratiti Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka za pomoć pri pripremi dokumentacije za konkurisanje. Telefon za kontakt 021 557 - 781

Prijave za oba konkursa se podnose lično ili preporučenom poštom u Regionalnu razvojna agenciju Bačka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik